Фонд за научноистражувачка работа

КОНКУРС 2019 г.


Барање за финансирање на научно – истражувачки проект


Правилник за начинот и условите на користење на средства од фондот за научноистражувачка работа од страна на вработените научно – истражувачки работници на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип


Документи :

Формулар за конкурирање на проект

Одлука ННС за прифаќање на ПРОЕКТ за конкурирање - 1

Одлука ННС за прифаќање на ПРОЕКТ за конкурирање - 2

ПОКАНА за седница на Управниот одбор на Фондот

СПИСОК за редовност на членовите на Управниот одбор на Фондот

Барање за исплата на членовите на Управниот одбор на Фондот

НАЛОГ за исплата на членовите на Управниот одбор на Фондот

Записник од седница на Управниот одбор на Фондот

ОДЛУКА за усвојување на Барањето и за финансирање на научноистражувачки проект - 1

ОДЛУКА за усвојување на Барањето и за финансирање на научно истражувачки проект - 2

Одлука од СЕНАТ за прифаќање на проект - 1

Одлука од СЕНАТ за прифаќање на проект - 2

Одлука ННС за прифаќање на завршен ИЗВЕШТАЈ по проект - 1

Одлука ННС за прифаќање на завршен ИЗВЕШТАЈ по проект - 2

ФОРМУЛАР за ЗАВРШЕН ИЗВЕШТАЈ

Одлука од усвојување за согласност на Одлука на ННС за завршен ИЗВЕШТАЈ - 1

Одлука од усвојување за согласност на Одлука на ННС за завршен ИЗВЕШТАЈ - 2


Обрасците можат да се најдат во затворениот дел за вработените на УГД на следниот линк:

Систем за менаџмент со квалитет во Кабинет на проректор за наука.


Контакт:

проф. д-р Блажо Боев

Телефон: +389 32 550 010

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Факс: +389 32 390 700