Адреса:

ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А

п.фах 201

Штип

2000

Македонија

Телефон: +389 32 550 775

Факс: +389 32 390 700

@ Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://research.ugd.edu.mk/index.php/mk/